Το κέντρο μας

Το EyeDiagnosis είναι ένα πρότυπο διαγνωστικό οφθαλμολογικό κέντρο, που σαν κύριο στόχο έχει την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών διάγνωσης και εξατομικευμένης θεραπείας σε σχεδόν ολόκληρο το φάσμα της οφθαλμολογίας. 

bulletmdpi

Η υψηλής ποιότητας οφθαλμική φροντίδα των ασθενών μας βασίζεται:

  • Στον υπερσύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό μας. 

Ο υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμός και τα εξειδικευμένα τμήματα  για την αντιμετώπιση παθήσεων, προσφέρουν ακρίβεια στη διάγνωση και ασφάλεια στη θεραπευτική αντιμετώπιση κάθε προβλήματος.

  • Στην άριστη επιστημονική  κατάρτιση του προσωπικού.

Η διαρκής ενημέρωση και εκπαίδευση των γιατρών του κέντρου και του προσωπικού, ο σεβασμός στις ανησυχίες και τους προβληματισμούς των ασθενών μας, η σωστή ενημέρωση και  η παροχή εξατομικευμένων συμβουλών υγείας για τη πρόληψη και την προστασία της υγείας αποτελούν για εμάς αδιαπραγμάτευτο κομμάτι της θεραπευτικής διαδικασίας.

  • Στον υψηλής αισθητικής και φιλόξενο χώρο του Κέντρου μας  

Το φιλικό, άνετο και ευχάριστο  περιβάλλον εξασφαλίζει στους ασθενείς μας ηρεμία και ασφάλεια και μειώνει την ανησυχία που προκαλεί πάντα η επίσκεψη  σε έναν ιατρικό χώρο.

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ

Απόστολος Π. Μανιατέας

Χειρουργός Οφθαλμίατρος

Συμμετοχές σε συνέδρια

Conferences

1ο Συνέδριο Ξηροφθαλμίας

Το 1ο συνέδριο οφθαλμικής επιφάνειας και ξηροφθαλμίας πραγματοποιήθηκε στις 29-30 Νοεμβρίου στην Αθήνα. Το συνέδριο οργάνωσε η νεοσύστατη Ελληνική Εταιρεία

περισσοτερα
  • Χειρουργική Καταρράκτη
  • Διαθλαστική Χειρουργική
  • Ωχρά κηλίδα
  • Διαβητική αμφιβληστροειδοπάθεια
  • Αγγειακές παθήσεις
  • Ξηροφθαλμία

 

Εχει ενεργό συμμετοχή σε πολλά Οφθαλμολογικά Συνέδρια, ελληνικά και διεθνή και είναι μέλος  στις παρακάτω επιστημονικές Εταιρείες:

Ελληνική Εταιρεία Ενδοφακών και Διαθλαστικής Χειρουργικής (Μέλος Δ.Σ.)

Ελληνική Οφθαλμολογική Εταιρεία

Ελληνική Εταιρεία Υαλοειδούς-Αμφιβληστροειδούς

Αμερικάνικη Ακαδημία Οφθαλμολογίας

Ευρωπαϊκή Εταιρεία  Χειρουργικής Καταρράκτη και Διαθλαστικής Χειρουργικής.

EuRetina – Ευρωπαϊκή Εταιρεία Αμφιβληστροειδούς

“ Η φιλοδοξία μας είναι να δημιουργούμε σύγχρονους ιατρικούς χώρους με κύριο στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας ιατρικών υπηρεσιών, με σύγχρονο εξοπλισμό και σε ένα άνετο, ευχάριστο και φιλόξενο περιβάλλον.

Η ανεκτίμητη αξία της διαπροσωπικής σχέσης Ιατρού- ασθενούς, ο σεβασμός στις ανησυχίες και τους προβληματισμούς των ασθενών μας, η σωστή ενημέρωση και η παροχή συμβουλών πρόληψης και προάσπισης της υγείας αποτελούν για εμάς αδιαπραγμάτευτο κομμάτι της θεραπευτικής διαδικασίας. 

Στόχος μας είναι να παρέχουμε τις πιο σύγχρονες και ολοκληρώμενες υπηρεσίες της ιατρικής επιστήμης, με υπευθυνότητα, ευαισθησία και κατανόηση προς τους ασθενείς μας”.

bulletmdpi

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Ραφαέλλα Λεοντίου

Οπτομέτρης-Οπτικός

Έφη Βέργου

Νοσηλεύτρια

Γεωργία Παντελοπούλου

Γραμματειακή Υποστήριξη

Απόστολος Γκαντουλούδης

Σύμβουλος Κλινικής Διατροφολογίας

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ